ЩО ВІДОМО ПРО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ ЗНО-2020?






Цьогоріч основна сесія ЗНО відбудеться з 25 червня до 17 липня.

Про це під час онлайн конференції повідомила в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій. Документи про здобуття освіти випускники отримають наприкінці липня.
·                     За словами міністерки, з 25 червня до 17 липня відбудеться основна сесія ЗНО.
·                     Зареєструвати свої електронні кабінети вступники зможуть з 1 серпня. Прийом документів від випускників триватиме з 13 до 22 серпня.
·                     Навчальний рік для першокурсників розпочнеться 15 вересня.
·                     А от пробне ЗНО може відбутись 15-17 червня. На думку Любомири Мандзій, пробне тестування допоможе учасникам відчути атмосферу ЗНО.
·                     Раніше міністерка повідомляла, що основна сесія ЗНО розпочнеться 25 червня. Як відомо, пробне зовнішнє оцінювання відбувається впродовж двох тестових днів. Під час першої сесії відбувається тестування з української мови і літератури. У ході другого тестового дня учасники складуть один із тестів, включених до програми проведення тестування. Участь у пробному ЗНО можуть взяти лише учні, які були попередньо зареєстровані на тестування.
·                     Українські школярі цього навчального року вже не повернуться до звичного навчання у школах. Навчання триватиме до кінця травня у дистанційній формі.


Популярні дописи з цього блогу